Formule 1 games

De Formule 1 is het hoogste niveau in de autosport. De competitie krijgt vorm door een serie grand prix die gereden worden op allerlei verschillende circuits over de hele wereld. Een aantal bekende plaatsen van grote circuits zijn Singapore, Melbourne, Valencia en Monaco. Tevens is dit, met topsnelheden van 300 km/h, de snelste autosport. Reden genoeg om een aantal schitterende spellen te wijden aan deze prachtige autosport.

Race en win

De Formule 1 games blijven spellen waarbij je snelheid en tactiek op elkaar af moet stemmen. De auto's zijn zeer gevoelig en bij een foute stuurbeweging loop je direct achterstand op. Een spel dat zeer leuk is om te spelen is Formule 1 Kampioen. Bij dit spel stap jij  in de bekende rode Formule 1 wagen en gaat de strijd aan met vele tegenstanders. Doordat bij dit spel een foute stuurbeweging fataal kan zijn, zul je de gehele Formule 1 game scherp zijn. Ondanks dat je achteraan begint, zal de doorgewinterde racegamer zich opwerken tot de eerste plaats.

Formule 1 coureur

Het allerbeste Formule 1 spel blijft toch de Formula Racer. In dit spel heb je de keuze om de meest uitdagende Formule 1 circuits te spelen over de hele wereld. Allereerst begin je in Amerika, wanneer je in deze race goede resultaten behaald kun je ook aan de start verschijnen van volgende circuits. Wanneer je alle Formule 1 games circuits behaald hebt, heb je aan de start gestaan van circuits in landen zoals Japan, Brazilië, Bahrein, Canada en China.