Formule 1 kleding

De Formule 1 sport is mateloos populair en blijft maar groeien en groeien. Dit is te merken aan het aantal kijkers van de races, de uitverkochte tribunes en natuurlijk de merchandising die steeds meer teams op de markt brengen. Tegenwoordig heeft bijna elk formule 1 team een kledinglijn met diverse producten, uiteraard voorzien van het logo van het team. Ook afzonderlijke spelers hebben complete collecties die hun naam dragen.

Ferrari en Red Bull

Er zijn verschillende teams te onderscheiden in de f1 sport, waaronder natuurlijk het welbekende Ferrari. Dit automerk is een samenwerking aangegaan met sportmerk Puma en heeft zodoende een betaalbare en tevens kwalitatieve kledinglijn op de markt gebracht. De lijn bestaat onder andere uit longsleeves, shirts, broeken, schoenen en jassen. Ook andere team eigenaars zoals Red Bull, Lotus, Mercedes en McLaren hebben een grote lijn met merchandise op de markt gebracht. Voor iedere formule 1 fan is dus iets te vinden op het wereldwijde web.

Merchandise van coureurs

Een van de bekendste coureurs in de formule 1 sport is absoluut Sebastian Vettel. Deze Duitse coureur heeft al vele zegens op zijn naam staan, en daarom is de merchandise dan ook ontzettend populair. U kunt geen enkele race bezoeken zonder vele mensen tegen te komen in een heus Sebastian Vettel t-shirt of de originele Vettel pet. Momenteel rijdt de jonge Duitser voor het team van Red Bull. Op het internet zijn voldoende Vettel producten te kopen, van petten tot t-shirts en van mokken tot rugzakken. Ook van de bekende (en momenteel in coma liggende) ex-coureur Michael Schumacher is veel kleding te verkrijgen. Tenslotte is de kleding van coureurs als Hamilton, Massa, Alonso, Raikkonen, Button en de reeds overleden Ayrton Senna erg populair. Deze kleding bestellen? Online is dit eenvoudig mogelijk via verschillende shops. Enkele tips van ons: