Formule 1 vakantie

Ben jij verzot op de formule 1 competitie? Krijg je niet genoeg van de spannende races die plaats vinden over de hele wereld waar de beste racers aan de start staan. Kun jij ook eindeloos genieten van de grote formule 1 racers zoals Sebastian Vettel, Jenson Button, Fernando Alonso en Kimi Räikkönen. Dan ben jij een echte formule 1 fan. Wil je deze zomer op vakantie en zou je dit graag combineren met een bezoek aan een van de grootste formule 1 races over de hele wereld, dat is mogelijk!

Europese formule 1 vakantie

De formule 1 competitie is al lange tijd geleden ontstaan in Europa. In eerste instantie werden alle wedstrijden gereden in Europa, maar door wereldwijde belangstelling vonden er na verloop van tijd ook races plaats in Amerika. Doordat deze formule 1 competitie blijft groeien, worden er inmiddels ook grand prix races gereden in continenten zoals Azië. Toch blijft Europa het populairste werelddeel om deze wedstrijden te rijden, maar liefst de helft van de 18 races worden in Europa gereden. Zo heb jij keuze genoeg om in Europa een schitterende en ontspannende vakantie te combineren met het bezoeken van een wedstrijd. Het is goed mogelijk om een grand prix in Valencia, Monaco of Berlijn (tip: bv een vakantiehuis in Mecklenburg huren via Vakantiehuishurenonline). Zoek een hotel in de buurt of kies bijvoorbeeld voor een vakantiehuis uit via online portalen als Ziezo vakantiehuizen voor een aangenaam verblijf.

Exotische formule 1 vakantie

Door dat er steeds meer grand prix races worden gereden in andere continenten dan Europa is het mogelijk om een vakantie naar schitterende werelddelen zoals Azië, Zuid-Amerika en Noord-Amerika te combineren met een ontspannende vakantie. Zo worden er races gereden in schitterende landen zoals het Aziatische Maleisië en Japan. Ook Zuid-Amerika is goed vertegenwoordigt met een grand prix in Brazilië en voor Noord-Amerika is er natuurlijk een grand prix in Verenigde Staten en een in Canada. Ook wanneer u kiest voor een vakantie in het Midden-Oosten en als u daarbij een grand prix race wilt bezoeken kunt u ergens terecht. Zo wordt er in het Midden-Oosten in Abu Dhabi en in Bahrein een grand prix gereden. Tip: er zijn bijvoorbeeld ook combinatiereizen mogelijk, waarbij u een vliegtocket, een hotelverblijf en een cruisevakantie kunt koppelen.