Wedden

Het grand prix seizoen van de grootste autosport competitie staat ieder jaar weer bol van de spanning en van de belangen. Zo zijn de vele grote sponsors die bij de competitie betrokken zijn zeer afhankelijk van het resultaat en is de coureur andersom afhankelijk van de sponsor. Ieder jaar weer is het maar de vraag wie dit jaar de sterkste zal zijn, de competitie eindigt iedere editie in een spannende eindstrijd waar de laatste jaren voornamelijk Michael Schumacher en Sebastian Vettel als winnaar uit kwamen. Zo wist Michael Schumacher de formule 1 competitie al zeven keer te winnen en was het in de jaren 2010, 2011 en 2012 de Duitser Sebastian Vettel die drie maal met de winst aan de haal ging.

Extra spanning

Vele liefhebbers hebben bij het kijken van de formule 1 races een voorkeur, ondanks dat er weinig of geen Nederlanders deel nemen wordt de sport zeer goed bekeken in Nederland. Met het wedden op de formule 1 wedstrijden voeg je een extra spanning toe aan de grand prix races. Zo is het meer dan een races en ben je nog meer betrokken bij de coureur. Je kunt onder andere op de coureur wedden die de dagwinst pakt, maar ook de coureur of het team die aan het einde van de competitie de beste blijkt te zijn.

Wedkantoren formule 1 - Circus en Unibet

Wedden op deze wedstrijden kan via allerlei verschillende wedkantoren die weddenschappen afsluiten voor de formule 1 races. Een grote aanbieder van weddenschappen voor de formule 1 competitie is circus (tip, review van circus.nl), maar ook Unibet is een geschikte plaats waar je weddenschappen kunt plaatsen. Door middel van goede odds en uitstekende service is een weddenschap afsluiten bij Circus.nl of Unibet uitermate plezierig. En het leukste is natuurlijk als je juist hebt gewed. Het wedden hoeft zich trouwens niet alleen te beperken tot formule1 alleen. Online wedkantoren bieden ook de mogelijkheid te wedden op andere sporten zoals voetbal, tennis, basketbal, ijshockey en golf. Je kunt je sport plezier dus niet op.