Race games

Een populairdere categorie games kennen we eigenlijk niet als de racegames. In deze categorie worden enorm veel spellen gecreëerd, zo komt het ook voor dat er een aantal spellen tussen zitten die minder leuk zijn. Om een overzicht en tevens een beeld te geven in de racegames, heeft Formule1links.nl een aantal spellen voor je bekeken. Lees snel verder en jij komt alles te weten over de racegames waarbij alles draait om gas geven, snelle bochten en spannende challenges.

De beste racegames

Een van de populairste race gerelateerde game blijft toch de bekende Alias Runner, in het spel stap je in een gele auto waarmee je de hele stad onveilig maakt. Naast dat je lukraak aan het racen gaat, zul je ook verschillende bonussen moeten halen om jezelf en de auto in leven te houden. In dit spel zitten namelijk 2 grotere auto's je constant op de hielen. Alias Runner is een zeer uitdagende racegame. Een andere, veel gespeelde en zeer populaire, racegame is drift runners. Het spel Drift Runners is gebaseerd op American Racing. In dit spel ga je de strijd aan tegen de beste racers op een Formule 1 racebaan. In dit spel zul je meerdere races moeten winnen voordat je de kampioen kunt worden.

Taxi racer

Een bekende, zo mogelijk niet de bekendste race games, blijven toch de taxi drivers. Zo ook Taxi Express, een spel waarbij je simpelweg je klant van adres A naar adres B moet vervoeren, maar waar je voor allerlei verrassingen komt te staan. Naast deze Taxi Driver racegame zijn er nog vele racegames en Formule 1 games te spelen bij Formule1links.nl.